Pajtäcke


Tillägg:
Joel tyckte väldigt mycket om den. Den föll i hans rågiga smak.
Nästa gång använder jag ett sötare mjöl!
ca 100g smör
2dl bovetemjöl (med lite rismjöl, som var iblandat)
2msk kokossocker
lite äkta vaniljpulver
lite äkta vaniljpulver
ca 1msk matlagnings honung
Glutenfria havregryn
3 äpplen
Kanel
Hounug
Gör såhär
Blanda ihop allt till degen.
Skiva skalade äpplen i önskad form. Lägg dem i en form med havregryn i botten, för varje lager äpplen hade jag på lite kanel. Sen är det bara att "klicka"ut degen över formen.
In i ugnen på 175grader i ca 20-25 minuter.
Jag åt den med grädde!


Tillägg:
Joel tyckte väldigt mycket om den. Den föll i hans rågiga smak.
Nästa gång använder jag ett sötare mjöl!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar