Till det gjorde jag rotsaker i ugn med fetaost på och serverade med en kall dijonsås till.
Ingredienser
Kycklingburgare - klara
Rotfrukter i ugn
Morötter
Potatis
Rödbetor
Scharlottenlök
Vitlök
Olja
Salt
Peppar
Fetaost
Dijonsås
2,5dl Crème fresch
4tsk Diljonsenap
2 hackade scharlottenlökar
Salt
Peppar
Skölj av rotfrukterna. Klyv i önskad storlek, jag behåller skalet på för smak och nyttigheterna har jag hört stannar kvar. Löken skalar jag och delar på mitten. Pluppa ner några skalade och bankade vitlöksklyftor. Lägg allt på en plåt med bakplåtspapper. Häll över olja, salta och peppra. In i ugnen på 200grader, låt vara inne tills det är klart ca 40min beroende på storlek. När det är klart så spred jag över fetaosten och lät det stå på eftervärme tills allt annat var klart.
Kycklingen skulle bara stekas på i 8min så det är bara att köra på. Under tiden, hacka löken och blanda med crème freschen och senap efter smak!
Tadam!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar