Till frukost nu blev det i alla fall glutenfritt knäckebröd med ost och paprika på. Kaffe och ägg till det. Jag tog lite lite Proviva hallon och granatäpple till vilket borde räknas som ca 1/2 frukt.
En matblogg för alla men som utgår från mig som har Crohns och IBS. Med en svajig fot i FODMAPs dieten tar jag mig en hajk genom hela mat-träsket. Vad som är konstant är ändå att maten är glutenfri och utan raffinerat socker. Min privata online-kokbok för att underlätta när jag har noll inspiration.
tisdag 21 mars 2017
Att äta frukost borta
Första problemet uppdagar sig. Tisdagar i mars är jag hundvakt, idag i Årsta. Jag får frukost och mat när jag är här (väldigt snällt). Hur förhåller jag mig till maten då. Det mesta är saker som passar, glutenfritt etc men FODMAP är en jävligt jobbig grej att följa. Man blir en jobbig jävel. Jag har varken råd eller lust att avstå från mat som jag vet är bra och god. Hur gör man? Lunchen kommer exempelvis innehålla lök vet jag redan nu.
Till frukost nu blev det i alla fall glutenfritt knäckebröd med ost och paprika på. Kaffe och ägg till det. Jag tog lite lite Proviva hallon och granatäpple till vilket borde räknas som ca 1/2 frukt.
Till frukost nu blev det i alla fall glutenfritt knäckebröd med ost och paprika på. Kaffe och ägg till det. Jag tog lite lite Proviva hallon och granatäpple till vilket borde räknas som ca 1/2 frukt.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar